Preskočiť na obsah

Zväčšenie objemu vlasov, nadýchaný účes

    Krásne vlasy  sú korunou krásy a preto je potrebné sa o ne i patrične starať. Dodajte im ten krásny plný tvar, z ktorého budete mať radosť vy a vaše okolie.

    [yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=o4UYRW7zjS8′]

    Chcelo by to objemnejší účes?

    To určite áno, povzdychnú si mnohé z nás. Veď vlasy prilepené na hlave a ťaživo smerujúce nadol nie sú nič moc, a je tu dobrá správa. Vaša hriva môže byť nadýchanejšia, a to aj v prípade, že máte jemné alebo redšie vlasy. Spoznajte tie najlepšie triky a použite ich!

    Kvalitné zloženie

    Asi v kúpeľni každej z nás je množstvo kozmetiky určenej na umývanie a ošetrovanie vlasov. Šampóny, kondicionéry, balzamy i masky, to všetko zbierame s túžbou po krajších vlasoch. Pozrite sa ale na charakteristiku jednotlivých produktov – je niektorý z nich vôbec určený na zväčšovanie objemu? Ak nie, zbytočne budete čakať také výsledky. Zloženie objemu ničím nenahradíte, pretože ide o trik s ľahkými substanciami, ktoré sa viažu na vlasy a zväčšujú priestor medzi nimi. Výsledkom je mierne nadvihnutý a nadýchanejší účes a vyzerá to nádherne. Nesmiete pritom tiež zabudnúť, že masky či balzamy nepatria na korienky vlasov, ale len na ich konce.

     
     

    Ľahkosť účesu

    Pre krásu účesu, samozrejme, existujú tiež rozličné stajlingové produkty, teda laky, tužidlá, spreje a peny. Nič z toho si nemusíte zakazovať, no vyberajte si len produkty, ktoré nemastia, nijako vlasy nezaťažia a ak je to možné, vďaka zloženiu ešte aj nadvihujú pre väčší objem. A tiež pamätajte, že pri používaní všetkých stajlingových produktov je tiež dôležité aj množstvo, pretože čím viac na vlasy „nakydáte“, tým budú ťažšie a ľahnú si na hlavu.

    Správne fúkanie

    Z času na čas sa odporúča prirodzené vysušenie vlasov, no v prípade spľasnutého účesu sa chopte fénu. Jeho presne mierený horúci vzduch dokáže pomerne veľa, len musíte poznať tie správne triky. Prvým je prehodenie vlasov smerom dopredu a ich vyfúkanie s predklonenou hlavou, no ešte účinnejšia je druhá možnosť – kombinácia okrúhlej kefy a fénu. V tomto prípade postupujete po jednotlivých prameňoch, tým je efekt lepší a trvalejší. Výrazne vám môže pomôcť aj difuzér, ktorý podporuje prirodzenú vlnitosť vlasov.

     
     

    Vlny

    Spomenuté vlny sú jedným z najlepších trikov, ako sa rýchlo prepracovať k objemnejšiemu účesu, a to aj bez strihania, nákupu nových produktov či pre vlasy nezdravého tupírovania. Vlny idú do priestoru, opierajú sa o seba a vytvárajú objem, aký rovné vlasy nikdy nezvládnu. Točte na natáčky, kulmu alebo zapletajte vlhké vlasy, postup je len na vás.

    [yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=wrMK085Zk_0′]