Preskočiť na obsah

Najnovšie nápady na účesy pre zimu 2017

    Ak chcete vyzerať vynikajúco, mali by ste vedieť, že dôležité je všetko, od kabeliek, topánok až po účes.

    Nemôžem vám síce sľúbiť, že vám poradím ohľadom topánok a doplnkov, ale určite vám predstavím najnovšie nápady na účesy pre zimu 2017. Ak sa budete držať týchto príkladov, budete určite o krok napred

     

    Najnovšie nápady na účesy pre zimu 2017

    Aj vy môžete byť informovaní a držať sa módnych trendov ako ktorýkoľvek módny návrhár. Dobre sa pozrite na tieto vlasové trendy, ktoré vám ukážeme v niekoľkých verziách od jednoduchých vrkočov po konské chvosty a uzlíky.

    Nízky Konský Chvost.

    Menej je viac: túto vetu počúvame už približne 3 roky a stala sa súčasťou nášho rozmýšľania. Je to pre dievčatá perfektné, pretože nie veľa z nás sa rado divoko oblieka alebo stráca hodiny času len na vlastnom vzhľade, obzvlášť na vlasoch. ,,Konské chvosty,, sú extrémne jednoduché a držia pramene vlasov preč z tváre. Jednoduchý ,,konský chvost,, vynesie na povrch vašu eleganciu a mladého ducha.

    Nízky Konský Chvost
    Nízky Konský Chvost. ,,Konské chvosty,, sú extrémne jednoduché a držia pramene vlasov preč z tváre
    Nízky Konský Chvost
    Nízky Konský Chvost. Jednoduchý ,,konský chvost,, vynesie na povrch vašu eleganciu a mladého ducha.

    Krepované Účesy.

    Krepované účesy sa vrátili! A samozrejme tak skoro znova nezmiznú. Pravdepodobne si veľa z vás pamätá, keď sa krepovačky všade rozpredávali a bolo ťažké dostať ich do rúk. Tento rok si krepovačku pripravte znova, lebo bude lepšie skombinovať jednoduché copy, výčesy, alebo čokoľvek čo chcete urobiť s krepovanými prameňmi vlasov.

    Krepované Účesy
    Krepované účesy sa vrátili!
    Krepované Účesy
    Krepované Účesy. Tento rok si krepovačku pripravte znova

    Elegantné Baletkovské Drdoly.

    Niekedy sa dajú baletkovské drdoly považovať aj za uzlíkové účesy. Môžeme si všimnúť, že klasické drdoly dominujú, aj keď máte možnosť vyskúšať všetko, od ultra-elegantných po strapatý štýl drdolov – závisí od vašej fantázie. Keď sa pozrieme na modelky Christiana Diora, uvidíme zatočené vrkoče, zatiaľ čo Valentinove modelky vyzerajú perfektne vo vyšších drdoloch na zadnej časti hlavy.

    Elegantné Baletkovské Drdoly
    Elegantné Baletkovské Drdoly. Niekedy sa dajú baletkovské drdoly považovať aj za uzlíkové účesy
    Elegantné Baletkovské Drdoly
    Elegantné Baletkovské Drdoly

    Zauzlené Účesy.

    Stále môžeme vidieť konské chvosty, ale je príliš luxusné vytvoriť pekný uzlík na zátylku a nechať pár rozkošných vytŕčajúcich prameňov pre dizajn? Strapaté vzory a elegantné ulízané uzle odzrkadľujú rôzne osobnosti. Existujú aj dvojité uzle, ale ako vždy strapaté účesy sú najviac obľúbené. Niektoré domy módy preferujú pridať veciam šmrnc s modernými uzlíkmi pretvorenými do zaujímavých konských chvostov. Niektoré uzlíky majú vzhľad podobný ružiam, ktorý si jednoducho zamilujete.

    Zauzlené Účesy
    Zauzlené Účesy. Existujú aj dvojité uzle, ale ako vždy strapaté účesy sú najviac obľúbené
    Zauzlené Účesy
    Zauzlené Účesy. Strapaté vzory a elegantné ulízané uzle odzrkadľujú rôzne osobnosti

    Cestička na Stranu.

    Ženy musia mať strednú alebo bočnú cestičku v každom účese. Posunutá cestička je pravdepodobne najlepšia možnosť, ktorú si vybrať. Cestička na bok kombinovaná s uzlíkom zvýrazňuje oči a pery, čo vytvára výrazný obraz tváre. Moderná žena získa sebavedomie pri nosení tohto účesu, práve preto je to aktuálny trend.

    Účes s cestičkou na stranu
    Účes s cestičkou na stranu. Ženy musia mať strednú alebo bočnú cestičku v každom účese
    Účes s cestičkou na stranu
    Účes s cestičkou na stranu




    Preložila Ivana Turnerová
     ivqa.turnerova@azet.sk