Preskočiť na obsah

Účesy na stužkovú pre dievčatá s krátkymi vlasmi.

    Je očividné, že účesy, ktoré si vyberáme na stužkovú a iné špeciálne udalosti sa líšia od účesov, ktoré nosíme bežne. Niektoré účesy sú dokonca až také unikátne, že si ich na seba človek dá len raz za život. Sú slávnostné, luxusné a elegantné. Ale nie veľa žien dokáže vyzerať unikátne pokiaľ majú krátke vlasy. Ak máte krátke vlasy a hľadáte inšpiráciu, prezrite si nasledujúci článok, Možno vám nejaký účes padne do oka.

    Krátky Kučeravý Pážací Účes

     Krátky Kučeravý Pážací Účes

    Taylor Swift je známa pre svoje pôvabné blond kučery, ktoré si často vyrovnáva aby dosiahla elegantný výzor. Na špeciálne príležitosti však rada nosí aj svoj prirodzený objem. Napriek tomu, že momentálne nosí hlavne rovné vlasy na štýl bob alebo u nás známe páža. Verejnosť stále nedokáže zabudnúť na jej rozkošný nadýchaný, kučeravý pážací strih, ktorý v sebe mal niečo naozaj zaujímavé a dravé. V kombinácii s jemným make-upom a štýlovými doplnkami si vytvorila veľmi ženský a zvodný výzor.

    Účes Inšpirovaný Marilyn Monroe

    Účes Inšpirovaný Marilyn Monroe

    Ak hľadáte niečo s jemným dotykom retra, mali by ste pouvažovať nad týmto nadýchaným, kučeravým účesom Christíny Aguileri. Už mnoho známych osobností pred ňou sa snažilo experimentovať s týmto účesom, ale Christína ho priviedla do dokonalosti. Jej platinové blond kučery a červené pery vyzerajú ako dokonalý obraz Marilyn Monroe. Tento účes je veľmi ľahký a elegantný.

    Vlasy Začesané Dozadu

    Vlasy Začesané Dozadu

    Nosiť účes ako tento nie je jednoduché, Ak ste sa rozhodli pre takýto účes, možno ste si všimli, že všetky vaše tvárové črty vyniknú. Tieto typy účesov priťahujú veľa pozornosti k tvári.
    V dnešných dobách sú tieto účesy veľmi populárne medzi celebritami.
    Je to veľmi zaujímavý účes, ktorý môžete skombinovať so sofistikovaným a jemným make-upom.

    Vlasy Vypnuté Nahor

    Vlasy Vypnuté Nahor

    Pokiaľ máte klasický rovný zostrih, vrelo odporúčame vyskúšať túto alternatívu. Tento účes je ideálny doplnok pre oblečenie v štýle retro. Vlasom to dodáva extra objem a zaujímavosť. Pre výrobu tohto účesu je treba mať rovné vlasy (pokiaľ máte kučeravé vlasy, jednoducho si ich vyžehlite). Najlepšie je zohnať si nejaký zaujímavý štipec, ktorým zopnete vrchnú časť vlasov.

    Jemný Kučeravý Účes

    Jemný Kučeravý Účes

    Kučeravé účesy sú ten najlepší výber na stužkovú. Viete dosiahnuť jemný ale zároveň divoký výzor či už máte dlhé alebo krátke vlasy. Použite vlasový krém a kulmu pre vytvorenie tenkých kučier všade na hlave. Pokiaľ sú kučery veľmi tvrdé a utiahnuté, jednoducho si vlasy prehrabte rukou. Doladiť ho poprípade môžete trochou laku na vlasy aby vám účes vydržal celú noc.