Preskočiť na obsah

Trendy svadobných účesov Jar 2013

    Nádherné róby boli centrom pozornosti na mólach počas New Yorského týždňa svadobnej módy, ktorí určuje nasledujúce trendy svadobných štýlov. Móla ale tiež slúžili ako obrovský priestor svadobnej krásy, označujúc trendy svadobných účesov pre nasledujúci rok.

    Popri túžobných pohľadoch na svadobné róby z dielni dizajnérov, sa pri rozhodovaní pre svoj svadobný účes tiež môžete inšpirovať tonami štýlov z prehliadkových mól. Najväčšie trendy, ktoré sme videli boli inšpirované vintage štýlom, vysoko-objemné vyčesanie, zakrútené a zapletené uzly, ulízané drdoly na boku a uvoľnené, romantické vzhľady.

     

    Štýly inšpirované vintage

    Večný a romantický vintage štýl bude v svadobnom svete vždy populárny. Ako sme predpokladali vplyv z rokov 20-tich, 30-tich a 40-tich na trend svadobných šiat pre rok 2013, tieto účesy perfektne sedia k zlatému veku Hollywoodkeho pôvabu. Obaja, Kenneth Pool a Mark Zunino štylizovali svoje modelky hlbokými bočnými časťami a pôvabnými vlnami. Tieto účesy sú podobné aké sme videli na Mile Jovavič a January Jones počas udeľovania Oskarov.

    Va-va objem

    Je to pravdepodobne najpopulárnejší módny účes. Vysoké vyčesania pre jar 2013 boli vyššie ako kedykoľvek predtým. Zatiaľ čo Dennis Braso posiela svoje modelky na móla s ulízanými, vysokými copmi, dievčatá s módneho domu Christos mali vyčesané úle s čelenkami. Vyčesané vlasy sme tiež videia na prehliadke RIvini a Ines Di Santo. To čo sme videli u Sarah Seven boli ťažko vyčesané koruny spojené s ľahko stočenými copmi na boku a kryštálovými čelenkami (všimli sme si, že čelenky boli svadobným vlasovým doplnkom pre Jar 2013).

     

    Krásne drdoly

    Veľkým trendom svadobných účesov sú variácie drdolov plných detailov. Jednoduchý drdol baleríny bude vždy patriť ku klasike, ale drdol vyrobený z množstva jednotlivých twistov a spletitých vrkôčikov je trendom tohto sofistikovaného vzhľadu. Badgley Mischka spojila strednú časť , ktorá sa skrúcala za uchom do nízkeho zviazaného drdola, zatiaľ čo Judd Waddell nám ukázal jednoduchý, ale zato elegantný drdol z vrkoča.

     

    Bočné drdoly

    Ďalší klasický svadobný vzhľad, bočný drdol, bol jediným účesom na mólach počas prehliadky Amsale. Spojením s hlbokou bočnou časťou je perfektnou kombináciou uhladeného ale taktiež strapatého a neformálneho účesu. Bočné drdoly od Jenny Packham boli inšpirované vintage, super romantické a obsahovali aj voľné zapletenie.

     

    Uvoľnené a romantické

    Kto povedal, že svadobné účesy musia byť perfektne vyčesané a kadernícky spracované? Skúste spojiť svoju čarovnú róbu s „neupraveným“ štýlom Very Wang. Podobne ako v jej poslednej kolekcii, Verine modelky niesli neupravené krátke strihy a strapaté, kusé copy. Dievčatá od Anny Maier/Ulla-Maija a Monique Lhuillier mali svoje vlasy stiahnuté z tváre, zatiaľ čo vyzerali ako rozfúkané vetrom aj s niekoľkými voľnými pramienkami.