Preskočiť na obsah

Účesy na ples 2016 z krátkych vlasov.

    Krátke účesy sú vhodné na každodenné nosenie. Čo by sme však povedali o tých spoločenských, keďže vieme, že väčšina dievčat a žien preferuje rozmarné, kučeravé a svojrázne výčesy? Žiaden strach, vaše krátke vlasy môžu byť tiež upravené v celom rozsahu.

    Tu si môžete všimnúť nedávne módne návrhy spoločenských vlasov pre krátky strih hodné predvedenia sa na plese.
    Ako vždy, mali by ste najprv rozhodnúť o vašom štýle odevu, a potom sa pustiť do výberu správneho účesu. Hoci v tejto otázke dĺžka je definitívne kľúčová, sľubujeme vám bohatý výber. Nasledujúcich 40 nápadov vám poskytne vhodné zdroje na uvažovanie.

    Pre krátky účes nič nie je dôležitejšie než tvar a precíznosť Vášho krátkeho strihu. Preto hoci si plánujete úpravu štýlu Vašich vlasov, dohodnite sa vopred s vlasovým stylistom, aby Vám obnovil Váš strih. Možno tiež chcete zmeniť typ ofiny alebo pridať hlavné námety sezónnemu vzhľadu. Cieľom je ukázať do popredia vašich vrstovníkov nový športový prekvapivo úchvatný vzhľad.

    Krátke spoločenské účesy

    Pixies crops – odvážne nespútaný, krátky pristrihnutý účes.

    Tento strih vytvára stĺpy po okrajoch a na koncoch so zaujímavými vlasovými odtieňmi. Sú to najkratšie účesy, v prípade, že si potrebujete obnoviť Váš strih (a možno aj Vašu farbu vlasov) pred nejakou spoločenskou akciou a upraviť ho podľa určitej vybratej myšlienky. Môže to byť jemný platinový svetlovlasý štýl s bokom zotretou ofinou alebo horúcim a ostrým pristrihnutým účesom brunetky. Pozdĺžne zostrihané účesy umožňujú športový elegantný vzhľad so strapatou ofinou v kontraste ku krehkým romantickým šatám.

    Mikádo, páža, alebo bob

    Charakteristika nachádzajúca sa na trhu: Moderné mikáda sú neskutočne žiarivé, neusporiadané, rozstrapatené, tenké….čokoľvek na zlepšenie zloženia. Na spoločenskú akciu – sfúknuť ofinu z čela alebo ju upraviť delikátne na jednu stranu s vedľajším oddeľovaním (cestičkou).

    Krátky vyčesaný strih

    Vie niekto, že nosíš crop (pristrihnutý krátky nespútaný účes). Prekvap ho krátkym vyčesaným strihom. Takýto strih pripomína mikádo dĺžku. Spletené výčesy môžu byť robené aj na krátkych vlasoch, kedy vyzerajú vkusne a pútavo. Môžete sa tiež rozhodnúť pre spletený účes do tvaru pletenky, natočiť vlasy, uhladiť ich bokom a upevniť ich náhodne na záhlavie so sponkami do vlasov. Jemný vlasový kvet bude vpravo na vrchole.

     


    Foto účesy na ples 2016 z krátkych vlasov – strana 1

    Foto účesy na ples 2016 z krátkych vlasov – strana 2

    Foto účesy na ples 2016 z krátkych vlasov – strana 3

    Foto účesy na ples 2016 z krátkych vlasov – strana 4