Preskočiť na obsah

3 najhorúcejšie účesy z Grammy + postup

    Krásne celebrity opäť predviedli to najlepšie z ich zovňajšku a na udeľovanie cien Grammy 2016 priniesli tie najnádhernejšie štýly. Videli sme tam zmes ultra glam, super ľahostajnosť a všetko medzi tým! My sme však vybrali tri obľúbené účesy, ktoré si môžete doma vyskúšať!
    Kaley Cuoco

    Mäkké, plážové vlny

    slečny Cuoco sú hviezdnou kombináciou glam a neformálnosti… perfektný účes, ktorý dopĺňa jej ohromujúcu tvár a nádherné šaty.

    KC-gramm
    HollywoodLife.com

    Ako na to:
    • Začnite suchými vlasmi. Celé vlasy najsprejujte ľahkým lakom na vlasy.
    • Pomocou malej kulmy natočte veľké časti vlasov. Uistite sa, že striedate smer natáčania. Jeden prameň by sa mal stáčať k Vašej tvári, ďalší zas od nej atď.
    • Až budú všetky časti vlasov natočené, použitím prstov kučery rozdeľte tak, aby vyzerali prirodzene.
    • Na končeky vlasov použite textúrovací krém alebo pastu, aby vyzerali viac rozkúskované a oddelené.
    Odporúčané produkty:
    Ak svojmu konečnému vzhľadu chcete pridať textúru, vyskúšajte Brilliantine od Bumble and Bumble. Je to ľahký produkt, ktorý končekom dodá pevnosť.
    Najvhodnejší typ tváre a vlasov:
    Tento účes je vhodný pre všetky dĺžky vlasov. Ak máte stredne husté až husté vlasy, tento účes sa Vám bude vytvárať veľmi jednoducho. Vlnitý vzhľad bude pekne dopĺňať štvorcový typ tváre.

    Bella Hadid
    Táto kráska tranformovala do zadu sčesanú, na stred rozdelenú klasiku na super drzí, módny hit.

    HollywoodLife.com
    HollywoodLife.com

    Ako na to:
    • Začnite suchými vlasmi. Ak máte prirodzene rovné vlasy, máte šťastie! Ak nie, pomocou žehličky na vlasy vlasy vyrovnajte a uhlaďte.
    • Vlasy rozdeľte v strede a na akékoľvek uvoľnené kučierky použite vyhladzovaciu pastu.
    • Vlasy si založte za uši.
    • Všetko nasprejujte lakom na vlasy s ľahkým fixačným efektom.
    Odporúčané produkty:
    Milujeme Super Goo od Kevina Murphiho. Na končeky prstov aplikujte len malé množstvo a pomocou neho vlasy uhlaďte. Začnite len kúskom a postupne pridávajte podľa potreby.
    Najvhodnejší typ tváre a vlasov:
    Perfektné pre tento look sú stredne husté až husté vlasy, ktorých dĺžka siaha pod kľúčnu kosť. Ak máte okrúhly typ tváre, tento vzhľad Vám bude veľmi svedčať.

    Chrissy Tiegen
    Najrozkošnejšia takmer mamička vyzerala absolútne ohromujúco a jej drzí cop krásne dopĺňal celkový vzhľad.

    HollywoodLife.com
    HollywoodLife.com

    Ako na to:
    • Začnite suchými vlasmi. Ak to na vytvorenie vysokého copu potrebujete, použite vyhladzovaciu kefu na vlasy a vyhladzovací krém. Ak Vaše vlasy nie sú prirodzene rovné, vyhlaďte ich pomocou plochej žehličky na vlasy.
    • Malú časť vlasov z copu nasprejujte lakom s ľahkým fixačným efektom. Obtočte tento prameň okolo gumičky a koniec zastrčte pod cop, kde ho pripevníte sponkou.
    • Všetko zafixujte lakom na vlasy.
    Odporúčané produkty:
    Ak pri vytváraní uhladeného copu potrebujete pomôcť, môžte použiť lak v spreji. Vyskúšajte lak, ktorý je silný, ale Vaše vlasy po ňom nebudú stvrdnuté a šupinaté.
    Najvhodnejší typ tváre a vlasov:
    Srdiečkovému typu tváre bude tento účes veľmi svedčať. Účes je vhodnou voľbou aj keď máte husté vlasy. Vhodná je dĺžka siahajúca pod kľúčnu kosť.

    Teraz ste vyzbrojené troma jednoduchými a super trendy účesmi, ktoré si môžete vyskúšať. Hoci tieto celebrity mali pravdepodobne celý tím a kopec času na prípravu, sú to účesy jednoduché. Určite čoskoro zistíte, že si ich za krátku chvíľu viete vytvoriť samé.

    zdroj: Latest-Hairstyles