Preskočiť na obsah

Nápady pre blond vlasy

    Polárne blond vlasy boli na dopyt už pár rokov a dnes viac a viac žien pripravených nosiť tento bledý odtieň. Tento odtieň blond vlasov je samozrejme odlišný od ostatných a hlavným faktorom je jeho svetlosť, ktorá poskytuje polárny blond vzhľad. Táto farba vlasov bude vyzerať perfektne na ženách s bledšou pokožkou, ale stále môže fungovať aj pre ostatné dámy, ktoré vedia ako účes správne nosiť.

    Či chcete len vylepšiť svoj vzhľad a účes, alebo chcete radikálnu zmenu účesu, pozrite si tieto nápady pre blond vlasy.

    polárna blond farba pre rok 2017
    polárna blond farba pre rok 2017

    Perlovo-biele pramene

    Tieto pramene sú celkom tenké, ale perlovo-biely odtieň to zakrýva. Je to jedným z prípadov, keď dobre vybraná farba osobe sadla. Na aplikovanie tohto fantastického vzhľadu vám stačí odfarbiť vaše dlhé vlasy a upraviť ich prehodením vlasov na strany. Keď získate tento odtieň, môžete si byť istá unikátnym a dych berúcim vzhľadom.

    polárna blond farba pre rok 2017
    polárna blond farba pre rok 2017 – Perlovo-biele pramene

    Skryté zvýraznenia s jemnými prameňmi na blond vlasoch

    Tento účes dokazuje, že trošku kreativity vám poskytne ohromujúci vzhľad. Tento konkrétny dizajn obsahuje svetlo-hnedý odtieň do blond vlasov a pridáva pár skrytých zvýraznení, aby rovné pramene vyzerali jemnejšie a štýlovejšie.

    polárna blond farba pre rok 2017
    polárna blond farba pre rok 2017 – Skryté zvýraznenia s jemnými prameňmi na blond vlasoch




    Cool strieborný odtieň

    Tón tohto účesu je fantastický a ukazuje, ako všestranné môžu byť odtiene blond. Vyžaduje ombré a stmavenie korienkov. Mali by ste si tiež zaobstarať jasný strieborný odtieň v strede na vytvorenie ombré kontrastu. Aj keď, vlnená textúra prameňov je tiež skvelá, keďže dodáva farbe detail.

    polárna blond farba pre rok 2017
    polárna blond farba pre rok 2017 – Cool strieborný odtieň

    Čiastočne polárne blond zvýraznenia

    Nemusíte použiť polárnu blond na celý účes, alebo ju spraviť dominantným odtieňom na vašich vlasoch aby to vyzeralo dobre. Skúste použiť čiastočné zvýraznenia pre vaše svetlo-hnedé vlasy a získate rovnaký okúzľujúci výsledok. Na dosiahnutie tohto vzhľadu potrebujete ručne nafarbiť odtieň na končekoch a dokončiť to učesaním do tváre na vytvorenie nádherného dizajnu, ktorý vám zvýrazní tvár.

    polárna blond farba pre rok 2017
    polárna blond farba pre rok 2017 – Čiastočne polárne blond zvýraznenia

    Z blond do ohnivo-červenej

    Toto je dievčenský vzhľad, ktorý má hustú ofinu, ale ak vlasom dáte ženskú farbu, môžete váš vzhľad spraviť fantastickým. Ako môžete vidieť, ofina je blond, a konce vlasou sú nafarbené ohnivím červeným tónom. Táto farebná kombinácia je pre každú ženu, ktorá chce svojim účesom zaujať.

    polárna blond farba pre rok 2017
    polárna blond farba pre rok 2017 – Z blond do ohnivo-červenej

    Preložila Ivana Turnerová