Preskočiť na obsah

Účesy pre túto sezónu Jar/Leto -Trendy

    Účesy na sezónu jar/leto sú celé o dualite, s dvoma navzájom súperiacimi stranami. Na jednej strane máme divoké ale stále vážne stylistky, ktoré ako svoje zbrane používajú úzky hrebeň a množstvo vlasového gélu. Na druhej strane máme slobodné duše, so sprejom na objem a provokujúcim hrebeňom v rukách. Ak ste rezervovaný a slušný typ ženy, zamerajte sa na prvú skupinu a vlasy noste ulízané dozadu. Ak ste trošku lenivá, uniknuté pramienky nechajte voľne lietať, či už máte vlasy rozpustené alebo uchytené v strapatom cope.

    účesy jar leto 2017

    Ak premýšľate o totálnej zmene účesu, tiež sme pre Vás zozbierali najlepšie trendy farieb pre jar/leto 2017. Potom uvidíte aj všetky možnosti pre najlepšie účesy pre jar/leto 2017. Dajte nám vedieť čo sa Vám páči.

    Trendy farieb pre jar/leto 2017

    Popolavá

    – popolavá je víťazom medzi blond odtieňmi čo sa týka trendov pre jar/leto 2017. Veľa modeliek na predvádzacích mólach malo nenápadnú blond a hnedé kučery. Je to skvelý, jemný vzhľad na svetlejšie odtiene vlasov a jednoznačne to bol najtlmenejší štýl spomedzi farieb pre jar/leto 2017. Zatiaľ čo sme niekde videli aj večnosť teplých blond odtieňov, vačšinov prevládal chlad, a nám sa to veľmi páčilo.

    účesy jar leto 2017
    Trendy farieb pre jar/leto 2017 – Popolavá

    Tmavá hnedá

    – tmavšie farby pre rok 2017 sú bohaté, čokoládové a chutné. Hlboko lesklé kučery tmavo-hnedej boli všade kam sme sa pozreli. Aj keď to technicky nie je typicky letná farba, dobrý kaderník vie, kedy môže a kedy má porušiť pravidlá.

    účesy jar leto 2017
    Trendy farieb pre jar/leto 2017 Tmavá hnedá

    Prudká červená

    – nebezpečenstvo zázvoru! Trendy farieb pre 2017 sa opierajú o prirodzenosť (okrem jednej výnimky) a ani pri červenej to nie je inak. Videli sme množstvo modeliek s takými červenými prameňmi, že aj Merida by žiarlila. Okrem zázvorových kráľovien, boli na mólach aj blondínky s jahodovými odtieňmi, ktoré ich doslova ovládli.

    účesy jar leto 2017
    Trendy farieb pre jar/leto 2017 Prudká červená

    Pastelky

    – mimoriadne farby vlasov na jar/leto 2017 sa naklonili na pastelovú stranu sveta v momente, keď austrálska modelka Fernanda Ly doslova ovládla show s jej nádhernými pastelovo-ružovými prameňmi. Výnimočné boli aj pastelové dredy na prehliadke Marca Jacobsa kde sme videli bledé odtiene ružovej, žltej a modrej – farby boli pekné, aj keď samotný účes bol trošku problematický.

    účesy jar leto 2017
    Trendy farieb pre jar/leto 2017 Pastelky

    Melír

    – toto leto je tiež sezóna melíru. Pre tých čo to zatiaľ nevedia, melír je ručná technika farbenia, pri ktorej sa farbia iba vonkajšie pramene, zatiaľ čo korienkom je ponechaná prirodzená farba. Výsledným efektom je, že vlasy vyzerajú akoby prirodene vyťahané slnkom. Je to perfektný štýl pre teplejšie počasie.

    účesy jar leto 2017
    Trendy farieb pre jar/leto 2017 Melír