Preskočiť na obsah

7 trendů a 21 účesů, které jsou aktuálně top.

    Nyní přišel čas, abychom ty nejlepší trendy účesy z New Yorku, Londýna, Milána a Paříže i sami vyzkoušeli. Pokud hledáte inspiraci na nový účes, mola přinesly množství nádherných trendů.

    Tuto sezónu zůstali velkým hráčem vlasové doplňky. Stylisté nám vrátili některé naše oblíbené kousky do účesu z minulosti. Rozcuchané prameny byly populární minulou sezónu a tento účesový trend pokračuje i do podzimu 2018. Na mnoha přehlídkách byly modelky poslány na mola s vlasy „jakoby jsem právě vstala z postele“. Na druhém konci spektra byly modelky, které měly účesy přímo vyžehlené. Zde vládli uhlazené, na stranu shrnuty vlasy a tzv. mokrý look.

    Fanoušci retro si jistě rádi vyslechnou, že na molech bylo i pár vzpomínek na minulost, které se netýkaly jen doplňků. Téma účesů 60-jejich let byla evidentní na několika molech. Zatímco na jiných se rozhodli promítnout skvosty dávných dekád romantickými, vintage zvednutím účesy. Prohlídky, které se rozhodli vsadit na zvednutím účesy nenechali nic náhodě a pořádně se předvedli. Vytvořili nový level účesů, které šly daleko za obyčejný culík.

    Podívejte 7 trendů a 21 účesů, pro podzim 2018 které chci vyzkoušet.