Preskočiť na obsah

15 účesov s ktorými budete trendy

    Ste ten typ, ktorý chce byť stále trendy a mať šýl sezóny.  Ak áno, tak ste na a správnom mieste. Pozrite si  tieto elegantné účesy, ktoré sú najžiadanejšie. Veríme, že práve tu nájdete inšpiráciu pre vašu najbližšiu návštevu kaderníctva.

    Biela, jemná ofina a vrstvy rámujúce tvár tejto modelky vytvárajú vzhľad, ktorý je profesioniálny na deň a super sexy na noc.ucesy.com

     

    Vrstvy čokoládovo čerešňových odtieňov sú uložené v zmyselne krátkom účese, ktorý zvýrazňuje oči a bezchybné črty tváre.

    ucesy.com

     

    Zabudnite na strih “podľa hrnca” aký poznáte z minulosti. Táto moderná verzia mení klasický vzhľad na štýl z prehliadkových mól, ktorý je jednoducho očarujúci. Krátke účesy.

    ucesy.com

     

    Kto je to dievča? Vykúzlite vášmu štýlu trochu mystiky ofinou zhrnutou na stranu, ktorá dopadá až na lícne kosti.

    ucesy.com

     

    Zmyselné fialové akcenty okorenia bohaté vlny brunetiek, pridajúc tak živú a zaujímavú príchuť tomuto zábavnému, drzému, krátkemu zostrihu.

    ucesy.com

     

    Viacrozmerný melír a cestička hlboko na stranu udáva tón tomuto účesu. Je to strih s jemnými vrstvami pre pohyb a odraz.

    ucesy.com

     

    Jednoduchý a super elegantný bob prezenduje zdravé, tmavé kadere, definujúce žiarivý lesk tohto modelu bez akejkoľvek námahy.

    ucesy.com

     

    S dramatickým červeným odtieňom, ktorý zachytáva pohľad a odborne tvarovanými vrstvami, je toto účes, ktorý je schopný popierať trendy.

    ucesy.com

     

    Ohromujúci espresso, nadvyhnutý pixie účes predstavuje typ strihu, ktorý si ženy môžu upraviť podľa svojich predstáv.

    ucesy.com

     

    Tento neuveriteľne hodvábny účes so sviežimi vrstvami a odtieňmi zlatého medu a karamelu dosahuje nádhernú, mäkkú, tečúcu dokonalosť.

    ucesy.com

     

    Dramatický, po bradu dlhý accent je v tomto strihu prvkom, ukazujúcim ženu, ktorá si je vedomá svojej jedinečnosti.

    ucesy.com

     

    Multidimenzionálna ofina spárovaná s uhľovočiernym odtieňom a ríbezlovým akcentom hladko mieša súčasné trendy s osobným vyjadrením

    ucesy.com

     

    Vrstva na vrstve lesklých červených vlasov, ktoré sú zložené na hladkom prameni krásne rámujú tvár a vytvárajú tak sexy, hravý účes.

    ucesy.com

     

    Jasný, blond melír v ofine zvírazní modelkyne prenikavé oči a jemné zakrivenie prednej dĺžky ako rámuje tvár.

    ucesy.com

     

    Ofina po oči a mierne zostrihané konce dodávajú tomuto ohnivému vzhľadu neposedný tón, ktorý sľubuje, že svet stylingu bude v plameňoch.

    ucesy.com