Preskočiť na obsah

TOP VLASY Medzinárodný Trend & Módne Dni v Düsseldorfe

    Na 2-dňovej akcii TOP VLASY Medzinárodný Trend & Módne Dni Düsseldorf, ktorá prebieha už po dobu 12 rokov sa v roku 2016 zúčastnilo 32 000 návštevníkov a má vedúce postavenie medzi veľtrhmi.

    ak sa vám VIDEO nezobrazilo, kliknite sem
    “ Tento rok sa nám podarilo zas a raz dosiahnuť vzrast počtu návštevníkov. Ten jednotný entuziazmus vystavovateľov a popularita akcie medzi návštevníkmi ukazuje, že TOP VLASY Düsseldorf získala vedúcu rolu v Európe,” povedal riaditeľ Helmut Winkler. So svojou zmesou celosvetových prvotriednych vystúpení, workshopov, „Strihacou Továrňou“, kongresu a veľtrhom to je unikátny koncept v sektore a je hlboko ocenený návštevníkmi. “

    “Vysoko-kvalitná oblasť pomôže kaderníkom a ich potrebám,” Winkler pokračuje. Je to veľmi ocenené aj vlastníkmi módnych salónov a profesionálnymi kaderníkmi, ktorí tradične získajú celkom veľký podiel od návštevníkov Düsseldorfu, keďže až 50% sú súkromní podnikatelia.

    Christian Schikora, vedúci riaditeľ TOP VLASY MEDZINÁRODNE GmbH pridal tento pozitívny verdikt: “ Trend & Módne Dni Düsseldorf sa vyvinuli do najväčšieho veľkolepého veľtrhu v sektore. Táto akcia nie je len kadernícky veľtrh ale aj veľké rodinné stretnutie, keďže je nevyhnutný vzájomný kontakt. TOP VLASY DÜSSELDORF je príjemná, inovatívna a úspešná akcia.” Nastavenie a profesionalita atmosféry sa páčila ako návštevníkom tak aj vystavovateľom.

    Prvotriedna kvalita exhibície prezentovala kaderníkov z celého sveta na TOP VLASY DÜSSELDORF pódiu je unikátne v Nemecku. Čerešnička na torte tohtoročnej akcie bola špeciálna show Roberta Cromeansa, globálneho umeleckého riaditeľa v John Paul Mitchell Systems. Aj keď zvyšok exhibičného programu s ich top medzinárodnými týmmi tiež potešili publikum.

    Tohotoročný program obsahoval vystúpenia od Guy Tang z Hollywoodu, Patrick Cameron z Anglicka, Toni & Guy pre Redken, It’s a Man’s World od 1o1Barbers, Markus Salm pre System Professional Men s kreatívnym týmom pre Wella Professionals a kolekcia leskov od Sebastiana, Londa and Sassoon Professional, Mario Krankl & Icono od Goldwell a samozrejme aj Live Beautyfully od Paula Mitchella.

    Novo postavené workshopové pódiá prezentovali celkovo 122 nácvikovo-orientovaných prezentácií na témy ako strih, farba a štylizovanie. Tiež sa tu zúčastnili medzinárodné týmy vrátane Paula Mitchella, Kevina Murphyho, Hairdeluxe ag, Wella, Toni & Guy for Redken, Gandini, Markusa Salma, Franka Brormanna, Sexy Hair, Hair Haus, Sassoon, Markusa Herrmanna, Goldwell, Kemon, L’anza, KIS, Londa, Bärbel Hopf, Davines, Moroccanoil, KMS, Farouk, Swiss o Par, Glynt, Compagnia della Belezza, Sebastian, Selective Professional, magicfoil, Meininghaus und TomICo a oveľa viac.

    Vo vždy zaplnenom kongrese najlepší rozprávači ako Daniela Ben Said, Wolf Davids, Trudelies Grigoletto, Stefan Suchanek, Biyon Kattilathu, Sascha Thomas, Stefan Hagen, Sabine Hübner, Stephan Bethke, Ruth Nowark and Tosin A. David ponúkli divákom náhľad do podnikateľských tém ako marketing, salónový manažment alebo osobný vývoj.
    Aj “Urban Style” tzv. „továreň na strihanie“ tiež povolila náhľad divákom. Ukázala aktuálne trendy ako napríklad zapletanie, výčesy, fénovanie, zväčšovanie, styling a holičstvo boli zapísané ako interaktívne elementy. Diváci mali možnosť sledovať všetko zblízka a osobne skúšať veci a rozprávať sa s protagonistami. Tento rok mená ako Michel Lößel, Marco Wojach, Marco Küvele, Donald Scott, Dana Wittmann, Christian Schneider, Annerose Cutivel, Compagnia della Bellezza, Davines, Iris Sveinsdottir, Danny Verheijen & Raymon Schulte a Jörg Fahn demonštrovali ich strihacie a holiace schopnosti.

    Na veľtrhu 400 vystavovateľov a značiek prezentovali a marketingový prehľad exkluzívnych kaderníckych produktov, nábytku, nástroje výmeny a servisu. Vystavovatelia boli nadmieru spokojní – chváliaci vysokú časť a produktívne konverzácie. Nastavenie a profesionalita atmosféry sa stretla s dobrými ohlasmi. Jasná divízia medzi priamymi predajmi a objednávkami bola prakticky zvýraznená.

    Nasledujúci TOP VLASY Medzinárodný Trend & Medzinárodné Dni v Düsseldorfe budú bežať od Soboty, 1 do Nedele, 2 Apríla 2017. Zároveň bude bežať od Piatku, 31 Marca do Nedele, 2 Apríla 2017 a aj make-upová umelecká dizajn show od Soboty, 1 do Nedele, 2 Apríla 2017. Aktuálne informácie nájdete na TOP VLASY Medzinárodný Trend & Módne Dni môžete nájsť na: www.top-hair-international.com

     Názory vystavovateľov na TOP VLASY Medzinárodný Trend & Módne Dni v Düsseldorfe 2016:

    Eduard R. Dörrenberg, asistent manažmentu v Dr. Kurt Wolff /ALCINA
    TOP VLASY veľtrh je dobre vedená akcia a má značené miesta pre stretnutie kaderníkov a je výborne zorganizovaná. Prezentovali sme sa s otvorenou mysľou a inovatívne a sme spokojní s odozvou.

    Hendrik Rumpfkeil, riaditeľ manažmentu v Gieseke Cosmetic
    Pre nás je TOP VLASY jediná akcia, ktorá dáva nejaký zmysel v kaderníckej oblasti. Štandard štandardov rastie každým rokom a celá akcia je úspešná a a hlavne pravým obrazom nášho zamerania.

    Tobias Stähle, riaditeľ manažmentu v KAO Germany / Goldwell
    Cez oba dni sme mali šancu nasadiť vysoký stupienok. Sme spokojní s kvalitou. Tento koncept je ten pravý! Tento rok bol náš stánok umiestnený presne oproti našej sesterskej firme KMS. Bola tu fľašová súťaž – kaderníci to milovali! Bolo taktiež skvelé vidieť veľa medzinárodných kontaktov z Rakúska, Holandska aj Ruska. Z nášho pohľadu, budúcnosť nášho sektoru je celosvetová.

    Christian Köthe, riaditeľ manažmentu v KMS Group / Hair Haus
    Po prvý krát tento rok sa nám podarilo prezentovať 4 veľké stánky v 2 halách. Dosiahli sme až 2-násobný nárast a naše stánky si užili vysokú popularitu. Usúdili sme, že TOP VLASY sú top sektor. Akcia bola podarená a zas a raz získala dôležitosť.

    Felix Weiser, asistent manažmentu v Laboratoire Labothene Cosmethique / La Biosthétique
    Pre nás, TOP VLASY je celkom najdôležitejší kadernícky veľtrh po celom nemecky-hovoriacom regióne. Je tu všetko! Celkový trend je pre trh je postupovať ďalej: salóny sú viac zamerané a špecializované – máme tu presne správne koncepty a produkty.

    Tobias Kütscher, riaditeľ manažmentu v TIGI Haircare
    Veľtrh vidíme ako prvotriedny, ako v programe tak aj v komunikácií. Zaujímavé je, že tento rok ide hlavne o medzinárodné kontakty, hlavne zo strednej a východnej Európy. Sme potešení kvalitou štandardov expozícií. Rozhodnutie sa tu zúčastniť bolo správne, keďže TOP VLASY sú jedničkový veľtrh v oblasti Nemecka. Identifikovali sme individuálne trendy – kaderníci musia mať originalitu. Toto je presne to pole, kde ponúkame farby a rôzne produkty. Cítime sa tu ako doma – vlastne úplne by som si vedel predstaviť keby akcia trvala o deň dlhšie.

    Felix Haffa, riaditeľ manažmentu v New Flag
    Nedeľa bola veľmi zaneprázdnená v našom stánku a ceníme si vysoké štandardy návštevníkov. Mali sme možnosť ukázať nové produkty a prilákať nových zákazníkov – presne tak ako to má byť! Je tu všetko dobre organizované. Na veľtrhoch sme sa prezentovali už v 13 krajinách – ale Düsseldorf je najlepší pre kontakt so zákazníkmi.

    Katharina Jahrling, riaditeľka manažmentu v Schwarzkopf Professional
    Sme hrdí na to tu byť ako nemecká firma so značkou kvality Made in Germany. Náš stánok sa tiež zúčastnil TOP VLASY je neporovnateľný koncept číslo 1 vrátane vystúpení, biznis a kreativita veru fungujú. Náš vzhľad vnímame ako záväzok, sedí! Spolupráca je perfektná. Privítali sme veľa zákazníkov z Rakúska, Švajčiarska, Belgicka a Francúzska. Po čase by sme si vedeli predstaviť digitálne fórum obsahujúce informácie v koncentrovanej a v efektívnej forme rovnako ako na veľtrhu.

    Ralf Billharz, vice prezident Wella Germany Austria Switzerland
    „Vitajte doma“ bolo naše moto a filozofia zažítá na oboch Wella-Hausoch s jej rôznymi miestnosťami v hale 8B, na prezentácií našich všetkých nových leskov na veľkom pódiu v nedeľu a na našich workshopoch. Top Vlasový Trend & Módne Dni presviedčajú svojím kvalitným obsahom – bola zábava byť toho súčasťou. Mali sme skvelé konverzácie s veľa kaderníkmi a boli sme dobrým hostiteľom pre všetkých našich zákazníkov vďaka našej rozmanitosti.

    Noah Wild, Board Chairman, WILD Beauty, Paul Mitchell
    Zas a raz bola v Düsseldorfe skvelá atmosféra. Samozrejme, čerešnička na torte bola naša akcia s hviezdou Robertom Cromeansom, ktorá vygenerovala vysoký záujem medzi kaderníkmi. TOP VLASY je dokonalá a jeho blízkosť k stredu mesta je ideálna – je to celkový úspech.

     Názory protagonistov na TOP VLASY Medzinárodný Trend & Módne Dni 2016

    Robert Cromeans
    Organizácia je neuveriteľná a ponúka fantastické a profesionálne show. Milujem tento veľtrh, to je dôvod prečo som rozšíril vlastné pódium, hlavne vzhľad. Keď som bol na pódiu na TOP VLASY v Düsseldorfe bol som jeden z najšťastnejších ľudí na svete.

    Patrick Cameron
    TOP VLASY je pre mňa osobne najlepší veľtrh. Dynamika je tu perfektná – a ľudia v Düsseldorfe sú top.

    Toni & Guy
    Mali sme so zákazníkmi príjemné konverzácie. Kombinácia konzultačného stánku a workshopu bola veľmi dobrá, keďže po workshope sme mohli pokračovať pri asistencií návštevníkov nášho stánku. Spropagovali sme Toni&Guy a Label.m veľmi dobre.

    1o1 Barbers-Team
    TOP VLASY veľtrh je neuveriteľne profesionálny, extrémne dobre organizovaný a tým za scénami odviedol skvelú prácu.

    Preložila Ivana Turnerová
    Ivqa.turnerova@azet.sk