Preskočiť na obsah

25 osvěžujících krátkých účesů na páže

    #10 Krátky vlnitý bob

    Tento bob, ktorý končí jemne nad bradou, má síce priamy strih, ale množstvo vzdušných vrstiev robí tento strih mäkkým. Vlnitá textúra je zvýraznená premiešaním červej a hnedej farby. Cestička jemne na stranu dodáva strihu rovnováhu a je výborná pre klientky, ktoré nechcú ofinu.

    10-the-short-wavy-bob-508[1]10the-short-wavy-bob-507[1]

    Vzhľad od Edie’s Styling Center, Oldsmar, FL
    Ako na to:
    Ak máte prirodzene vlnité vlasy, jednoducho ich prečešte, zmačkajte a rozptýlte. Ak máte rovnejvšie vlasy, nasledujte tento návod:
    • Vlasy rozdeľte na strane a vyfénujte. Nemajte obavy a použite kefu na vlasy. Väčšinu účesu aj tak vytvoríte pomocou kulmy.
    • Použite veľkú kulmu a natočte všetky vlasy. Kedže Vaše vlasy sú kratšie, vytvoríte tak padavé vlny a nie kučery.
    • Prejdite prstami cez vlny, aby ste ich oddelili. Na končeky potom použite plochú žehličku a vykrúťte ich von. Vznikne tak veselý detail.
    Odporúčané produkty:
    Ešte kým sú vlasy mokré, použite tužidlo. Má výborné, flexibilné držanie. Neskôr na vlasy použite Spray. Ten ešte viac zvýrazní Vaše vlny.
    Typ tváre a vlasov:
    Všetky typy tváre sú vhodné okrem výrazného hruškovitého typu. Tieto vlny sú perfektné na ženách, ktoré majú jemne vlnité vlasy. Viacero vstiev v strihu je vhodné riešenie pri hustejších vlasoch.
    Tip:
    Ak nemáte ofinu, môžete meniť stranu na ktorej si urobíte cestičku. Zmena vzhľadu je tak jednoduchá ako rozhodnutie, či si vlasy rozdelíte v strede, alebo hlboko na strane.

    Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25