Preskočiť na obsah

25 osvěžujících krátkých účesů na páže

    #11 Elegantný a hladký

    Hustá ofina, ktorá padá z koruny hlavy až po oči dáva krásne a tajomné stanovisko. Elegantné strany smerujú do tváre s dĺžkou jemne pod bradu. Takto bohatú farbu je možné dosiahnuť pridaním červeného lesku do tmavohnedých vlasov. Dosiahnete tak korenistý výsledok, ktorý bude v slnečnom svetle naozaj žiariť.

    11Sleek-Smooth-Hairstyle-with-Thick-Bangs-Side[1]11Sleek-Smooth-Hairstyle-with-Thick-Bangs[1]
    Vzhľad od The Brown Aveda Institute, Rocky River, OH
    Ako na to:
    • Väčšinu vlasov naaranžujte hrebeňom do ofiny. Zvyšok rozčešte a vyhlaďte.
    • Ofinu vyfénujte bez použitia okrúhlej kefy. Chcete aby ofina ležala plochá, bez zbytočného nadvihnutia. Použite preto prsty, alebo plochú kefu.
    • Zvyšok vlasov vysušte, až kým nie je odstránená väčšina vlhkosti. Potom použite malú okrúhlu kefu a vytvorte objem po stranách a smerom k tváry. Okrúhlu kefu nepoužite úplne pri korienkoch, keďže chcete, aby vlasy na korune ostali nízko.
    • Až sú vlasy úplne suché, pomocou žehličky vyrovnajte malé pramene. Dosiahnete tak elegatný a hladký vzhľad.
    Odporúčané produkty:
    Začnite vyrovnávacím produktom na fénovanie. Má ochranné vlastnosti a vlasom dodá hladkosť. Oil Spray pre dodanie lesku
    Typ tváre a vlasov:
    Všetky typy tváre a vlasov sú vhodné. Husté vlasy sú nutnosť, keďže ofina potrebuje objem. Ako pri všetkých rovných strihoch, aj tu platí, že čím viac sú vlasy prirodzene rovné, tým ľahšie dosiahnete tento účes.
    Tip:
    Vždy radi odporúčame, aby ste si do salóna doniesli aj obrázok účesu, ktorý chcete dosiahnuť. Existuje nespočetné množstvo variácií a obrázok určite pomôže dostať Váško kaderníka na rovnakú vlnovú dĺžku.

    Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25