Preskočiť na obsah

Športové účesy z dlhých vlasov

    Ďalších 10 športových účesov z dlhých vlasov, ktoré môžete skúsiť.

    11. Vrkoče na strane spojené do copusportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Tento nádherný účes vám zaberie iba 5 minút, ale môžete ho mať aj na bále. Je to pekný spôsob ako si ozvláštniť vlasy do fitka. Majte vlasy trochu rozstrapatené, aby mali viac objemu. Vrkoče zapleťte po stranách až zadnú časť a nakoniec ich spojte so zvyškom vlasov do jedného copu umiestneného v strede.

    12. Sploštený vrkoč + vysoký copsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Ak máte okrúhlu tvár alebo nízke čelo a chceli by ste zmeniť pár detialov, tento účes je pre vás. Je výborným na cvičenie a vaše vlasy nadvihne pomocou sprošteného vrkoča.

    13. Rozdelený cop + holandský prístupsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Spomínate si na rozdelený cop? Ak sa vám páčil, ale nehcete, aby sa vám vlasy hompáľali na chrbte, skúste princíp holandksho vrkoča. Jedinou nevýhodou je, že ho potom nemôžete sploštiť, lebo by ste narušili celý výtvor. Ak nepotrebujete ukazovať objem, poďte do toho.

    14. Francúzsky vrkoč a dvihnuté vlasysportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Iba dvihnuté vlasy vedia prekonať cop, keď príde na to, ktorý účes je najlepší do posilňovne. Začnite krásnym francúzskym vrkočom na vrchu a pokračuje jednou stranou hlavy. Potom ich dvihnite do drdola spolu so zvyškom vlasov. Môžete zvoliť uhladenú verziu, alebo jemne strapatú.

    15. Vyrovnanie sa s neporiadkomsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Nie ste fanynkou uhladených účesov, ktoré sme vám zatiaľ ukázali? Uhladenosť môžete zmeniť jemnou strapatosťou vo vrkoči, alebo samotnom drdole. Nevenujte pozornosť vlasom, ktoré sa do drdola nedostali. Tie sa nebudú počas cvičenia aj tak veľmi hýbať.

    16. Francúzsky vrkoč + vrkočový drdolsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Tento účes vyzerá nádherne hlavne na dlhých vlasoch. Začnite krátkym francúzskym vrkočom nad čelom, oddeľte ho od zvyšku vlasov a pokračujte v pletení. Voľné vlasy potom dvihnite do drdola a obmotajte ho vrkočom, ktorý ste pred chvíľov dokončili. Pamatajte, že tento vrkoč nemusíte zapliecť po úplný koniec vlasov. V obchodoch dostať už aj gumičky, ktoré majú design vrkoča.

    17. Drdol + vrkoč násobený strapatosťou

    Nechce sa vám mať výrazný vrkoč, ale stále nechcete ani obyčajný drdol? Tu je riešenie. Zapleťte iba malý kus vlasov. Nechajte ho voľný a nedokonalý. Obmotajte ho okolo drdola a zastrčte doň jeho časti. Vlny a vrstvy budú viditeľné, ale samotný vrkoč ostane schovaný.

    18. Rozkošné drdolysportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Chceli by ste v posilňovni vyzerať cukríkovo? Tento účes je pre vás ideálny. Začnite tým, že vlasy rozdelíte na dve polovice. Na každej strane spravte vysoký cop. Vlasy jemne natupírujte (ak ich máte riedke). Každý cop zatočte do seba, vytvorte drdoly a zafixujte ich sponkami. Trošku ich rozstrapaťte prstami pokiaľ nebudete spokojné. Je dôležité, aby ste tento účes otestovali niekoľkým skokmi, aby ste sa uistili, že pri cvičení vydrží. Ak nie, pridajte sponky.

    19. Lanový vrkočsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Lanový vrkoč vyzerá vždy zaujímavejšie ako obyčajný. Takže ak ste človek, ktorý nemá rád cliché a chce originál, tento účes je pre vás najlepšia voľba. Bonusom je, že vyzerá úžasne na každej dĺžke vlasov.

    20. Rozdelený cop – verzia minisportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Pamätáte sa na účes, kde bol rozdelený cop s vrkočom v strede? Ak nie, mrknite sa na č. 10 v našom zozname. Tu sledujeme rovnaký princíp, akurát, že tento účes je vhodný pre krátke vlasy, keďže vrkoč je tu oveľa menší. Tento účes pochádza priamo z predvádzacích mól, takže zo svojej bežeckej trasy kľudne spravte svoje vlastné mólo.

     

    Pages: 1 2