Preskočiť na obsah

Sportovní účesy z dlouhých vlasů

    Všichni víme, že posilovna není přehlídkové molo a místo předvádění posledních módních výstřelků bychom se měli soustředit na formování našeho těla a zdraví. To však neznamená, že i bez make-upu a extravagantního oblečení bychom nemohli vypadat hezky. Vlastně i zde můžete ukázat svůj smysl pro styl, ať už výběrem sportovního oblečení, nebo jiných důležitých detailů, jako například vašich vlasů.

    Abychom vám ušetřili čas, nabízíme vám tu top 20 sportovních účesů, které můžete zkusit.

    1. Spirálovitě-kaskádovitý copsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov_2019

    Nejpopulárnější účes, který narážíte v posilovně nebo v parku, kde obvykle cvičíte je cop. Na jedné straně je velmi pohodlný, zatímco na druhé je zcela standardní. Okořeňte svůj cop tím, že do konstrukce přidáte copánek. Rozložte vlasy v ohonu a začněte zaplétat z vrchu. Postupně přidávejte vzdálenost mezi copem a gumičkou. Nezapomeňte zaplétat volně, aby se směrem ke konci mohl stočit. Pokud ho budete zaplétat prílič těsno, vznikne vám na hlavě kus něčeho, co vůbec nebude připomínat spirálu.

    2. Boxerský cop pro extra kudrnaté vlasy + balayagesportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Víme a rozumíme problémům, se kterými se lidé s kudrnatými vlasy potýkají. A i když sportovní účesy by pro tento typ vlasů neměly být problémem, přinášíme vám zde několik zábavných způsobů jak změnit pobyt v posilovně na módní show. Vyzkoušejte dočasné (nebo i dlouhodobé) barvení balayage. Uvolněte uzdu fantazii, a to zejména pokud máte rádi výrazné barvy. Pokud nemáte velkou představivost, viz paletu našich nápadů a vyberte si styl, který vás osloví nejvíce. Až si vyberete barvu, potom si vlasy zapleťte do rebelského boxerského copu. Z výsledku budete nadšená.

    3. Boxerský cop Armageddonsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Víte proč je boxerský cop nejvšestrannějším účesem do posilovny? Protože na rozdíl od běžného culíku nebo copu, které houpal tak jako skáčete, boxerské copy drží všechny vlasy mimo vašeho obličeje a většinou i blízko pokožky hlavy. Zde je vynikající čtverný cop. Neklesejte na duchu pokud vaše copy nevzyerajú takto hustě … malá nápověda: použijte příčesky.

    4. Copo-copsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Pokud vám nevadí komplikovanější účesy, zkuste tento. Začněte copem v předu, přesně nad čelem. Potom shrňte všechny vlasy do culíku, včetně zapleteného copu. Pokračujte v splétání vlasů v ohonu. Pro dosažení extra efektu lze gumičku obalit pramenem vlasů. Tento poslední krok přeskočte pokud plánujete tvrdý trénink. Zbytečně vás bude rozptylovat myšlenka, jestli se náhodou tento pramen neuvolní.

    5. Školačky copysportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Jsou mezi námi takové, které se do posilovny připravují dlouho do předu, a pak jsou mezi námi takové, které mají 15 minut na celkovou přípravu. Pro ty druhé zde máme jednoduchý účes vhodný na sportování, který vypadá chutně a sportovně zároveň. Ve dvou cop na stranách budete vypadat dobře vždy, zejména pokud do nich někde zakomponujete i jemný barevný detail.

    6. Holandský cop pro vrstvené vlasysportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Vrstvené vlasy v ohonu nikdy nevypadají dobře. Namísto culíku zkuste jednoduchý holandský cop. V závislosti na typu vlasů, můžete přidat i nějaké vlasové klipy nebo sponky, abyste se ujistili, že se účes nerozpadne. Účes ukončete ohonem, který účes posílí a udrží ho na místě.

    7. Dělený copsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Nelíbí se vám copy? Rozumíme vám. Zde máte alternativu. Dělená copy nejsou jen výborným účesem do gymu, ale objevují se i na červených kobercích. Jsou výborné jak na hrubé silné vlasy, tak i na vlasy jemné. Vlasy můžete nechat uhlazené, ale můžete je také mezi gumičkami zploštit čím bude účes vypadat luxusnější. Tajný tip: čím více vlasů zplošťuje a tak nafouknete, tím budou vlasy méně obtížné. Takže pokud se nechystáte na misi pomsty, upravte jejich nadýchaně.

    8. Dvojitý cop na straněsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Toto není jen cop na straně, je to dvojitý cop na straně 😊 Chcete zachytit co nejvíce vlasů, ale nechcete, aby byly copy velké, rozdělte je. Na konci jejich spojte opět do jednoho.

    9. zploštělý holandský cop + chaossportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Zde je kousek pravdy: vůbec nezáleží na tom, jak uhlazený je váš účes před začátkem cvičení. I tak skončíte (mírně) střapaté. Pokud vaše vlasy vypadají na začátku a na konci cvičení stejně upravené, pak … no … určitě jste do cvičení nevložili všechno. Ví to už váš trenér? Proč nezkusíte rozcuchaný Nizozemí cop končící ohonem, který je na vrchu mírně natupírovaná? Víme, je to dobrý nápad.

    10. Rozdělený cop + jeden cop

    Možná si tento účes neuděláte na cvičení v posilovně, ale určitě si ho vyberete na ranní běh. Velmi jednoduchý vpředu, ale s překvapením v zadní Tasty. Rozdělte své vlasy na tři části a střední zapleťte do copu. Pak spojte všechny tři části do jednoduchého culíku. A hotovo.

    Pokračování článku na další stránce

    Pages: 1 2