Preskočiť na obsah

Sportovní účesy z dlouhých vlasů

    Dalších 10 sportovních účesů z dlouhých vlasů, které můžete zkusit.

    11. Copy na straně spojeny do culíkusportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Tento nádherný účes vám zabere pouze 5 minut, ale můžete ho mít i na bále. Je to hezký způsob jak si ozvláštnit vlasy do fitka. Mějte vlasy trochu rozcuchané, aby měli více objemu. Copy zapleťte po stranách až zadní část a nakonec je spojte se zbytkem vlasů do jednoho copu umístěného uprostřed.

    12. zploštělý cop + vysoký copsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Pokud máte kulatý obličej nebo nízké čelo a chtěli byste změnit pár detialov, tento účes je pro vás. Je výborným na cvičení a vaše vlasy nadzvedne pomocí zproštění copu.

    13. Rozdělený cop + holandský přístupsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Vzpomínáte si na rozdělen cop? Pokud se vám líbil, ale nehcete, aby se vám vlasy hompáľali na zádech, zkuste princip holandksho copu. Jedinou nevýhodou je, že ho pak nemůžete zploštit, protože byste narušili celý výtvor. Pokud nepotřebujete ukazovat objem, pojďte do toho.

    14. Francouzský cop a zvednutím vlasysportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Pouze zvednutím vlasy vědí překonat cop, když přijde na to, který účes je nejlepší do posilovny. Začněte krásným francouzským copem na vrchu a pokračuje jednou stranou hlavy. Pak je zvedněte do drdolu spolu se zbytkem vlasů. Můžete zvolit uhlazenou verzi, nebo jemně střapatou.

    15. Vyrovnání se s nepořádkemsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Nejste fanynkou uhlazených účesů, které jsme vám zatím ukázali? Uhlazenost můžete změnit jemnou strapatosťou ve copu nebo samotném drdolu. Nevěnujte pozornost vlasům, které se do drdolu nedostali. Ty se nebudou během cvičení i tak velmi hýbat.

    16. Francouzský cop + copánkový drdolsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Tento účes vypadá nádherně hlavně na dlouhých vlasech. Začněte krátkým francouzským copem nad čelem, oddělte jej od zbytku vlasů a pokračujte v pletení. Volné vlasy pak zvedněte do drdolu a obmotejte ho copem, který jste před chvílí dokončili. Pamatujte, že tento cop nemusíte zapliecť po úplný konec vlasů. V obchodech dostat už i gumičky, které mají design copu.

    17. Drdol + cop násobený strapatosťou

    Nechce se vám mít výrazný cop, ale stále nechcete ani obyčejný drdol? Zde je řešení. Zapleťte pouze malý kus vlasů. Nechte ho volný a nedokonalý. Obmotejte ho kolem drdolu a zastrčte do něho jeho části. Vlny a vrstvy budou viditelné, ale samotný cop zůstane schovaný.

    18. Rozkošné drdolysportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Chtěli byste v posilovně vypadat cukrkandlově? Tento účes je pro vás ideální. Začněte tím, že vlasy rozdělíte na dvě poloviny. Na každé straně udělejte vysoký culík. Vlasy jemně natupírujte (pokud je máte řídké). Každý cop zatočte do sebe, vytvořte drdoly a zafixujte jejich sponkami. Trošku jejich rozcuchejte prsty dokud nebudete spokojeny. Je důležité, abyste tento účes otestovali několika skoky, abyste se ujistili, že při cvičení vydrží. Pokud ne, přidejte sponky.

    19. Lanový copsportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Lanový cop vypadá vždy zajímavější než obyčejný. Takže pokud jste člověk, který nemá rád Cliché a chce originál, tento účes je pro vás nejlepší volba. Bonusem je, že vypadá úžasně na každé délce vlasů.

    20. Rozdělený cop – verze minisportove_ucesy_z_dlhych_vlasov

    Pamatujete se na účes, kde byl rozdělen cop s copem uprostřed? Pokud ne, mrkněte se na č. 10 v našem seznamu. Zde sledujeme stejný princip, akorát, že tento účes je vhodný pro krátké vlasy, protože cop je zde mnohem menší. Tento účes pochází přímo z předváděcích mol, takže ze své běžecké trasy klidně udělejte své vlastní molo.

    Pages: 1 2