Preskočiť na obsah

Polodlhé účesy, účesy a strihy strednej dĺžky 51 inšpirácii.

    51 účesov a strihov strednej dĺžky pre polodlhé účesy – pokračovanie

    16. Ružovo–zlaté vlny

    Tento vzhľad strednej dĺžky je perfektný pre kráľovnú aj pre celebritu. Okrem toho, vlasy si nechcete dať za ucho, pretože oblak ružovo-zlatých vĺn je príliš krásny na to, aby sme ho ignorovali. Polodlhé vlasy sú rozdelené hlboko na pravej strane, takmer úplne zakrývajúc tvár.

    Ružovo–zlaté vlny
    Ružovo–zlaté vlny

    @evalam_

    17. Zapletený účes strednej dĺžky

    Toto je trochu iný spôsob ako si upraviť vlasy strednej dĺžky. Milujeme všetky tieto vrkoče. Aby sme ešte zvýraznili žiarivý vzhľad, časti vrkoča sú jasne broskyňové a korienky sú až tmavo-sivé, čím sa vytvorí perfektná zmes. Tento look je pre oko až škandalózne príťažlivý.

    Zapletený účes strednej dĺžky
    Zapletený účes strednej dĺžky

    @glamiris

    18. Tlmený melír

    Toto je úžasný účes strednej dĺžky plný farebnej zmesy, ktorá je ako stvorená pre milovníkov experimentov farbenia vlasov. Milovníci farieb alebo kried na vlasy: vaše možnosti sa zvyšujú. Vlasy sú navrstvené množstvom zmiešaných, perfektne vytónovaných farieb podľa chuti a potreby. Jeden obrovský francúzsky vrkoč je zapletený krížom cez zadnú časť v krásnom výslednom efekte.

    Tlmený melír
    Tlmený melír

    @jazzyydoeshair

    19. Ne/dokončený strih

    Tento účes vyzerá ako nedokončený. Ale verte nám, že dokončený je. Hlavne preto, že vyzerá ako dosianutý bez akejkoľvek námahy. Vlny z hnedých vlasov s balayage sú jedným z najlepších účesov strednej dĺžky, kotrý by ženy mali skúsiť.

    Tento účes vyzerá ako nedokončený
    Tento účes vyzerá ako nedokončený

    @salsalhair

    20. Neónovo-broskyňová bomba

    Toto je farebný účes, ktorý môžte vyskúšať ak chcete zvýrazniť svoju preferenciu niekoľkých jednoduchých odtieňov. Korienky sú tmavé, a ako dĺžka napreduje, farby sa zmiešavajú v kombinácii fialovej, neónovo-broskyňovej, hnedej a blond. Chcete niečo jednoduché, jedinečné a nádherné? Vlasy si môžte rozdeliť na strane, a všetko ostatné spravia farby za vás.

    Toto je farebný účes, ktorý môžte vyskúšať
    Toto je farebný účes, ktorý môžte vyskúšať

    @evalam_

    Pokračovanie článku na ďalšej stránke

    Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11