Preskočiť na obsah

Polodlhé účesy, účesy a strihy strednej dĺžky 51 inšpirácii.

    51 účesov a strihov strednej dĺžky pre polodlhé účesy – pokračovanie

    26. Vlnitá blond balayage

    Tento stredne dlhý účes je jedinečný kvôli dotyku čiernej pozdĺž celej dĺžky. Najvhodnejší je pre blondínky, ktoré svojim vlasom chcú dodať kontrast prirodzenou cestou – použitím balayage. Účes je rovnako cool ako aj nenáročný, dodávajúci vlasom extra objem.

    Vlnitá blond balayage
    Vlnitá blond balayage

    @romeufelipe

    27. Mäkké vlny po plecia

    Tento účes strednej dĺžy nemá veľa kučier, ale vďaka dvom alebo trom vlnám cez celú dĺžku, budú vlasy vyzerať objemné a úžasné. Tvár sa javí extra nádherná, pretože vlasy sú rozdelené na pravej strane. A dívajúc sa na teplú blond farbu, je jasné, že je to vhodná voľba.

    Mäkké vlny po plecia
    Mäkké vlny po plecia

    @zhenya_colourist

    28. Neónová lady z cukrovej vaty

    Perfektný účes strednej dĺžky pre odvážne ženy žiadajúce pozornosť. Tento účes je jedinečný a žiarivý. Vrstvy sú vytvorené na vrchu a na stranách. Rôzne neónové farby sú zamiešané do dĺžky vlasov, aj na vrchu pri korienkoch. Neónová červená na jednej strane so zamiešanou modrou a fialovou – tento účes strednej dĺžky s ofinou sa rovná dychberúcemu looku.

    Perfektný účes strednej dĺžky pre odvážne ženy žiadajúce pozornosť
    Perfektný účes strednej dĺžky pre odvážne ženy žiadajúce pozornosť

    @stylistricardosantiago

    29. Blond kráska

    Prehodenie vlasov na jednu stranu tváre je kúzlom, ktoré robí tento účes špeciálnym. Nemôžeme ignorovať tmavé korienky, ani kučery pozdĺž dĺzky. Je to jeden z účesov, ktoré proste chceme napodobniť.

    Blond kráska
    Blond kráska

    @romeufelipe

    30. Vrstvené vlasy s ofinou

    Tak ako ázijská celebrita, aj tento účes s ofinou je jednoducho super. Iba malá časť je zastrihnutá na čele. Čelo je čiastočne zakryté a vlasy sú tmavšie smerom ku korienkom. Tento vzhľad by ste mali určite vyskúšať, ak hľadáte niečo nenáročné na údržbu.

    Vrstvené vlasy s ofinou
    Vrstvené vlasy s ofinou

    @salsalhair

    Pokračovanie článku na ďalšej stránke

    Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11